PC

Prikazan gejmplej za 18+ nastavak igre Agony, tu je i besplatni demo

Ako volite video igre sa tematikom pakla i sadržajem koji nije namenjen za mlađe od 18 godina, onda vam je igra Agony definitivno poznata.

Ovaj naslov, skladnog nazvanog, studija Madmind pojavio se pre dve godine i uz mnogo borbe je obezbeđena necenzurisana verzija sa kojom je imalo šta da se vidi. I pored sve muke, igra je generalno loše prihvaćena od strane publike, što je potvrdio i naš bivši urednik u recenziji.

Nastavka ima, i to spin-off koji nosi naziv Succubus. On je najavljen ubrzo nakon izlaska originalne igre, ali o njemu više slušamo tek sada. Succubus je igra o izuzetno pohotnom i brutalnom demonu, Vidiji, koja vam je verovatno poznata iz Agony.

Studio Madmind je sada za ovaj naslov prikazao novi gejmplej snimak, koji je pun brutalnih poteza i svakako nije za mlađe igrače. U videu su prikazane nove sposobnosti koje demon nosi, kao što je rampage, tokom kojeg druge stanovnike pakla komada golim rukama. Ili je ispravnije reći kandžama?

Elem, dosta inovacija je prisutno, a tu su i finišeri tokom kojih se prikaz iz prvog lica prebacuje u treće. Na Youtube kanalu se navodi da je samo reč o tizeru, što znači da će više gejmpleja biti prikazano uskoro.

Sve ovo se može isprobati kroz Succubus demo koji je dostupan putem Steama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top