PC

Star Wars Outlaws odbacuje tradicionalni XP/Level sistem

Massive Entertainment odstupa od tradicionalne Ubisoft formule na više načina sa Star Wars Outlaws. Studio pokušava da izbegne preveliki otvoreni svet, uvede jedinstvenu Wanted mehaniku i ostavi iza tradicionalne osnove izdavača.

Prema nedavnim informacijama, Star Wars Outlaws takođe odbacuje napredovanje bazirano na iskustvu (XP).

Igra stiže 30. avgusta, a svaka nova informacija stvara sve veću uzbuđenost oko naslova.

Najnoviji pregled stiže od IGN-a, koji je sa Massive Entertainment razgovarao o petlji napredovanja. Direktor Mathias Karlson potvrđuje da igra nema otključavanje skillova baziranih na XP-u.

Međutim, Star Wars Outlaws će ojačati vašeg lika kroz razne sporedne zadatke. Završavanje misija od Expert NPC-a nagradiće vas različitim poboljšanjima, novim veštinama i mnogim drugim.

Ovo bi napredovanje trebalo učiniti dinamičnijim od tipičnog sistema prikupljanja XP-a i biranja optimalnih veština za kupovinu. Štaviše, ovaj sistem će dati veće značenje side-questovima.

Možete krenuti na put sa likom, kao što je stručnjak koji će naučiti Keju novu veštinu i pokloniti joj novu nadogradnju za njen blaster.

-Mathias Karlson

Za Star Wars Outlawse se kaže da se fokusira na kvalitet, a ne na kvantitet. Stoga, ovaj sistem treba savršeno da se uklopi. Ako su ove misije Expert NPC-eva više od misija koje vam samo donose novu nadogradnju, sistem bi mogao na bolje promeniti open-world elemente.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top