Vesti

DOOM je moguće igrati na… testu za trudnoću??

Posted on

Da li je muško ili žensko? Ne, Doom je!

Kultna pucačina Doom, koja je generalno zaslužna za popularizaciju takve vrste pucačina, i dalje je izuzetno popularna, i to pre svega programerima koji pokušavaju da portuju igru na razne uređaje.

Pre su to mahom bili obični kućni uređaji, poput frižidera, mikrotalasne i slično, ali je Fun Turing nadmašio sve tako što je originalni DOOM zaigrao na testu za trudnoću. Da, i vaš autor je dva put proverio kada je prvi put naišao na tvit ovog programera, ali u pitanju nije nikakva obična varka.

Turing je dosta dugo pokušao da realizuje igranje Doom na testu za trudnoću, a proces se isprva činio kao nemoguć, pošto je prvobitno bilo moguće samo puštati video iz igre, ali je kasnije izdao novi tvit u kojem je naveo da je konačno uspeo da zaigra Pregnancy Test: Doom.

Naravno, napomenuto je da je od testa ostalo samo plastično kućište, i da su ostali delovi koji zapravo služe pravoj svrsi uklonjeni a na njihovom mestu se nalazi monohromski ekran i propratni elementi. Šteta što nema zvučnika, inače bi se neko iznenadio kada bi čuo uvodnu numeru.

Ovaj programer je uspeo čak i da na isti način zaigra The Elder Scrolls V: Skyrim, ali to je ideja koju Tod Hauard definitivno ne bi smeo da čuje.

Kako sve to izgleda možete pogledati u tvitu ispod.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version