PC

CD Projekt ponavlja da Cyberpunk 2077 neće imati mikrotransakcije i da je multiplejer odvojeni projekat

Posted on

U današnje vreme kada se u velikom broju igara pojavljuju štetne mikrotransakcije i slični elementi, jako je teško ostati čist i doneti kvalitetan naslov pred igrače. CD Projekt nastoji da to učini i ne preza da to više puta ponovi.

Da će Cyberpunk 2077 biti potpuno čisto singlplejer iskustvo bez ikakvih mikrotransakcija naglašeno je već nekoliko puta u prošlosti, ali je developer sada bio primoran da ponovi taj detalj zbog konfuzije koja se javila među publikom.

Intervjui i izjave zaposlenih iz samog razvojnog studija po pitanju mikrotransakcija su izvučene iz konteksta zarad dizanja prašine, na šta CDPR nije ostao tih već je reagovao rečima “Don’t believe the clickbait.”

Na zvaničnom Twitter profilu igre, podeljeno je da se ništa nije promenilo u odnosu na raniju izjavu vezanu za mikrotransakcije u igri i da Cyberpunk 2077 ostaje igra sa nula mikrotransakcija. Što se tiče multiplejera koji je zasebni projekat, tu će postojati određena količina mikrotransakcija, ali ni to nije nešto što bi trebalo da zabrinjava igrače, pošto će poštovati njihov novac.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version