PC

Predstavljen multiplejer za Call of Duty: Black Ops Cold War, biće sličan onom iz prošlogodišnjeg izdanja

Na nedavno održanom zvaničnom predstavljanju Activision se fokusirao samo na singlplejer komponentu nove Call of Duty igre, dok je multiplejer ostavio za kasniji datum koji je sada stigao.

Prvi pogled na multiplejer modove u CoD: Black Ops Cold War stigao je sada sa nizom videa, gde je prikazano i kako izgleda čitav jedan meč i kakve promene donosi u odnosu na prošlo Black Ops izdanje.

Na prvi pogled očigledno je da se Black Ops Cold War drži gotovo iste formule koja se pokazala izuzetno dobrom u prošlogodišnjem Call of Duty: Modern Warfare. To znači da karakteri ostaju sa svojim nadogradnjama u vidu gedžeta, dok specifične osobine iz Black Ops 4 nisu prisutne.

Modovi:

Čak i sami modovi igranja se kompaktniji i za manje grupe igrača, poput novog Combined Arms mešavine modova, gde cevi ukršta po 12 igrača sa jedne i druge strane, dok je prisutan i VIP Escort u kojem je potrebno ispratiti važnu ličnost do određene destinacije. U ovom modu se sukobljava po 6 igrača u svakoj rundi, bez respawna do početka naredne. Dalje od modova postoji Fireteam za 4 tima od po 10 igrača, gde će od pod-modova prisutan biti Dirty Bomb, ali nije otkriveno koji će objektiv biti glavni.
Naravno, pored ovih, biće prisutni i klasični modovi igranja.

Mape:

Svaka mapa u Black Ops Cold War modovima biće inspirisana istorijskim lokacijama, što znamo na osnovu ranijih glasina, i vodi će igrače na razna poprišta sukoba tokom Hladnog rata. Na nedavnom predstavljanu bilo je prilike čuti za 5 mapa – Armada, Crossroads, Miami, Satellite i Moscow. Svaka mapa ima istorijsku pozadinu i određene karakteristike kojima će biti potrebno prilagođavati se tokom igranja.

Dobro je videti da Treyarch i Activision žele da uvedu promene u serijal i pored toga što svake godine dobijamo novi CoD naslov. Ne možemo suditi već sada o kvalitetu, pošto još uvek nismo imali prilike da zaigramo, ali će uskoro biti prilike za to. Ovim putem su potvrđeni procureli datumi za beta testiranje, tako da će prilike da se Black Ops Cold War zaigra biti od 8. oktobra(u zavisnosti od platforme).

Call of Duty: Black Ops Cold War izlazi 13. novembra, iste nedelje kada u prodaju stižu Xbox Series S i Series X konzole.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top