PC

Frictional Games je planirao Amensia: The Dark Descent sa vatrenim oružjem

Amnesia: The Dark Descent i čitavu deceniju nakon izlaska važi za jednu od najboljih horor igara koju mnogi smatraju zaslužnom za nastanak survival horora.

Jedan od elemenata po kojima se igra ističe u odnosu na more ostalih je bespomoćnost protagonoste pošto nema valjanog oružja za odbranu. Tokom razvoja Frictional Games je imao nešto drugačiju ideju, sa planom da protagonista može imati vatreno oružje u vidu pištolja na kremen koji bi služio za odbranu umesto konstantnog skrivanja.

Ovaj element bi možda pomogao tokom igranja, ali to definitivno ne bi bila Amnesia kakvu sada imamo. Među detaljima koji do sada nisu bili otkriveni, Frictional Games je naveo kako je prvobitna ideja bila kreirati čudovišta zasnovana na biljkama, odnosno mešavini određene biljke i čoveka.

Niz tvitova ispod otkriva i neke lokacije koje su bile planirane, ali nisu završile u finalnoj verziji igre, poput staklenika koji bi svakako imao više smisla da su čudovišta-biljke bili prisutni. Pored vatrenog oružja, u planu je bilo i dodavanje napitaka, bombi, pa čak i tramboline.

Nesumnjivo je da bi The Dark Descent bila potpuno drugačija igra sa svom ovim, ili barem nekim, elementima, tako da smo zahvalni developeru što je baš ovakvu viziju doveo pred igrače.

I da, podsećamo vas da ove godine stiže potpuno nova Amnesia igra, možda će ona imati tramboline.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top