PC

Riders Republic je MMO sa ekstremnim sportovima na kojem radi i Ubisoft Belgrade

Posted on

Za kraj Ubisoft Forward prezentacije otkrivena je jedna veoma zapanjujuća objava, koja za divno čudo nije ranije procurela francuskoj kompaniji.

Ubisoft je predstavio Riders Republic, MMO naslov u kojem je moguće baviti se različitim ekstremnim sportovima. Da, umesto standardnih zapleta u drugim igrama ovog tipa, u Riders Republic je glavna misija učestvovati u off-road vožnji bicikala, skijanju, snoubordingu, paraglajdingu i raketnom paraglajdingu.

Igra će imati ogromni deljeni svet, bolje rečeno igralište, podeljeno na regije koje će biti moguće istraživati, otkrivati i nadmetati se sa drugim igračima. Svet je inspirisan nacionalnim parkovima u Sjedinjenim Državama i atrakcijama koje su prisutne u njima. U prikazanom videu je primetno i da će postojati brojne opcije za prilagođavanje izgleda karaktera, neke i potpuno sumanute, poput odela u vidu T-Reksa.

Postojaće različiti modovi igranja, u zavisnosti od ukusa igrača. Poput 6v6 PvP okršaja ili veliki trka za 50 igrača, sa specijalnim pravilima. Što se bolje igrači pokažu, to će se više rangirati na listama, a postojaće i opcija za online takmičenja.

Na ovom naslovu radi niz Ubisoft studija širom sveta, a jedan od njih je i Ubisoft Belgrade, od čijih developera jedva čekamo da čujemo još detalja.

Riders Republic će se pojaviti 25. februara za PC, PS4, PS5, Xbox One i Xbox Series X/S.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version