PC

Stigao je novi trejler i niz informacija za Immortals: Fenyx Rising

Posted on

Kao što je ranije nagovešteno na Ubisoft Forward prezentaciji dobili smo nive detalje za Immortals: Fenyx Rising, ranije poznati kao Gods and Monsters.

Novi detalji dolaze u vidu zanimljivog trejlera koji nas bolje upoznaje sa protagonistom, okruženjem koje predstavlja šarenoliku antičku Grčku. Trejler prikazuje i brojna mitološka stvorenja koja će biti prisutna u igri i sa kojima ćemo se boriti kako bi pomogli bogovima sa planine Olimp.

Igra izgleda dosta drugačije u odnosu na prvi trejler, ali je vesela nota ostala. U specijalnom videu, jedan od producenata otkriva da će igrači sami moći da kreiraju svog karaktera, kao i da nadograđuju njegove osobine sakupljanjem specijalnih odevnih predmeta i štitova.

Iskreno, igra dosta podseća na Assassin’s Creed naslove, samo sa nešto drugačijom idejom, koja će verovatno biti osvežavajuća za igrače kojima se AC: Odyssey nije preterano dopao. Tema je dosta veselija, sa elementima komedije i laganim pristupom borbama, po čemu pomalo podseća na Diznijev animirani crtać Hercules.

Ova objava i ne dolazi kao veliko iznenađenje, pošto je pre održavanja prezentacije Microsoft Store otkrio sve bitne detalje, poput datuma izlaska i gejmplej mehanika, ali svakako sada prvi put imamo prilike da vidimo i novi trejler.

Immortals: Fenyx Rising izlazi 3. decembra

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version