Vesti

Ninja ponovo doleteo na Twitch, postao ekskluzivni partner

Posted on

Ninja slobodni letač, doleće na Twitch(ponovo).

Jedan od najpopularnijih strimera ikada, Tajler Ninja Blevins, svoju slavu započeo je na Twitch platformi pre par godina sa izlaskom Fortnite: Battle Royale. Taj multiplejer naslov nije napustio, ali Twitch jeste u potrazi za više nula.

Zato je tek tako, praktično preko noći, sve fanove na Twitchu ostavio i preleteo na Mixer, platformu kompanije Microsoft od koje je dobio 20-30 miliona dolara za prelazak. Mnogi obožavatelji su, prirodno, prešli na Mixer sa Ninjom, ali to, uz niz drugih strimera nije pomoglo da Mixer barem malo ugrozi Twitch, što je rezultovalo gašenjem platforme.

Ninja je postao slobodan letač u nadi da će se negde ugneziditi, što je sada i uspeo. Ovaj strimer se vraća na staro mesto, rodni Twitch i to kao ekskluzivni partner. Nije ozvaničeno koju je sumu Blevins potpisao, ali pošto se radi o ugovoru koji važi nekoliko godina, verovatno je blozu one koju je Microsoft izdvojio, ako ne i više.

Pre ovog partenrstva mislilo se da će Ninja preći na Youtube Gaming, ali to ipak nije slučaj, iako bi vlasnici svih platformi želeli da ova planetarna zvezda bude baš njihova.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version