PC

Novi apdejt za Fall Guys donosi bolje varijacije rundi

Posted on

Najnoviji apdejt za Fall Guys: Ultimate Knockout dolazi u sred trajanja prve sezone kako bi igračima pružio nešto novo i uzbudljivo.

Studio Mediatonic se u prethodnom periodu potrudio da to bude inovacija vredna pažnje i koja će držati igrače zauzetim dok ne počne druga sezona sa novim modovima igranja.

Ovo osveženje u sred sezone donosi varijacije rundi, gde igrači neće moći korisititi ustaljeni obrazac u svakom modu igranja. Svake prepreke će sada imati određena iznenađenja, u vidu dodatnih rotacija, iznenada padajućeg voća i sličnog.

Sve izmene kreatanja će se događati nasumično, tako da igrači neće znati kada mogu očekivati da ih, recimo, udari neka ogromna voćka. Samim tim, biće potrebno misliti brzo i reagovati još brže kako bi se plasirali dalje. Developeri poručuju da igrače očekje dosta inovativnih elemenata sa randomizacijom rundi.

Tu su naravno i poboljšanja u vidu stabilnosti servera i ispravki, a i Easy Anti-Cheat spftver sa kojim će se stati na put varalicama. Ogromni čekić, planiran za nadolazeći apdejt je takođe dodat i može se naći na ranim mestima tokom igranja.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version