PC

Football Manager 2020 popularniji nego ikad pošto je besplatan na Epic Store

Nakon nešto dužeg perioda, Epic Games je rešio da na svojoj platformi ponudi nešto jače i interesantnije naslove. Pored jedne indie igre, u ponudi su se našli Watch Dogs 2 i Football Manager 2020.

Dok je Watch Dogs 2 privukao one koji su zainteresovani za izlazak trećeg dela u serijalu, Football Manager 2020 je postao popularniji nego ikad. Ova fudbalska simulacija se pojavila pre oko godinu dana a ovih dana se igra više nego ikada, o čemu govore brojevi iza igre.

Vođa studija iza igre otkrio je da je nedavno u jednom danu zabeleženo maksimalno 250.000 igrača, a da je pre dnevni prosek bio oko 80.000, i to je ujedno najviše do sada. Za samo 3 dana od početka promocije na Epic Games Store, Football Manager 2020 dobio je preko milion novih igrača.

Otkriveno je da je sama promocija na Epic Games Store za 36 sati privukla više igrača, nego što je period promo igranja na Steamu koji je trajao čak dve nedelje.

Naravno, igrače će više privući promocija u kojoj igru mogu zadržati, kao što je to slučaj na Epic Store, a u slučaju Football Manager 2020 vidi se da ova platforma može i te kako pomoći u popularizaciji.

Ako kojim slučajem niste, do 24. septembra imate fore da sva tri naslova preuzmete.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top