PC

Ovogodišnja The Game Awards ceremonija zakazana za 10. decembar – biće u digitalnom formatu

Posted on

Dok se još uvek oporavljamo od letnjeg festivala igara, čuveni producent i popularna persona u svetu video igara, Džef Kinli, već priprema svoj naredni veliki događaj.

U ovom slučaju, od Kinlija nećemo dobiti veće najave sve do decembra, kada će se održati The Game Awards ceremonija. Bilo je sasvim logično da će ovaj događaj biti održan, a sada je pružena i potvrda da će se to odigrati 10. decembra.

Naravno, kao i svi događaji ove godine, i The Game Awards 2020 će biti održan u potpuno digitalnom formatu, ali će organizatori pokušati da to što bolje premoste. Umesto sa jedne lokacije, tokom trajanja ceremonije detalje ćemo dobijati iz Los Anđelesa, Londona i Tokija, gde će se uključivati razni developeri radi predstavljanja novih video igara.

Na The Game Awards će biti dodeljene nagrade za najbolje naslove koji su se pojavili tokom 2020. godine, a dodata je još jedna kategorija. Nova kategorija se odnosi na “inovativnost u pristupačnosti”, i biće dodeljena igri ili developeru koji se najviše zalagao za kreiranje što pristupačnijeg iskustva.

Naravno, očekujte i razne specijalne ponude, demo naslove, nagrade i slično u periodu pre i posle ceremonije.
Zabeležite četvrtak 10. decembar u kalendarima, pošto se za završni događaj u godini defitivno pripremaju velike najave.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version