PC

Džinovski crvi, vulkan, biomi i planete – evo šta sve Origins dodatak donosi u No Man’s Sky

Posted on

No Man’s Sky je igra koja je nakon jednog velikog razočarenja na izlasku 2016. godine počela samo da oduševljava sa svakim novim apdejtom.

Zahvaljujući strasti i nameri studija Hello Games da No Man’s Sky načini igrom kakvu je planirao, igrači i dalje dobijaju redovne količine novog sadržaja koji širi put po proceduralno generisanom svemiru.

Proteklih godina dobili smo značajne količine sadržaja sa letnjim dodacima, a i sada je isto slučaj, s tim što je leto na izmaku. Origins apdejt je stigao u No Man’s Sky i donosi dosta novina zajedno sa izmenama. Glavni noviteti su potpuno nove planete i biomi, drugačije osvetljenje u istim, a developer je u igru implementirao i ekstremne vremenske uslove, tako da će neke od pretnji biti gromovi i požari.

U novim biomima će se naći i do sada neviđene vrste stvorenja, kao biljke koje se menjaju u odnosu na period dana, biljke koje nisu konstantno vezane za tlo, a tu su i džinovski peščani crvi.

Tu je još dosta stvari, o kojima možete više pročitati putem ovog linka. Origins apdejt je kao i svaki prethodni potpuno besplatan za sve, tako da trk na preuzimanje.
No Man’s Sky je zahvaljujući ovako bogatim osveženjima dobio na ogromnoj popularnosti, i beleži rekordne cifre igrača. Porastu je pomogao i dolazak na Game Pass, koji je doveo dodatnih milion igrača pre par meseci.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version