PC

Predstavljen Football Manager 21, stiže u novembru

Izgleda da se na Epic Games Store prošle nedelje nije bez razloga delio Football Manager 2020.

Razvojni studio Sports Interactive predstavio je najnovije izdanje u Football Manager simulaciji, predviđeno za narednu sezonu. Football Manager 2021 će se pojaviti 24. novembra sa raznim novinama u serijalu, zajedno sa ustaljenim osveženjem klubova i transfera.

Developer obećava novi nivo detalja igračima, zajeno sa dinamičnim iskustvom koje je bazirano na stvarnom životu i niz drugih inovacija.

Pored PC platforme Football Manager 21 će se pojaviti i za Xbox sisteme, što označava povratak serijala na ovaj brend nakon deceniju i jače. FM 21 će se pojaviti za Xbox One, kao i za Xbox Series X/S konzole i to kao play-anywhere igra. To znači da će igru biti moguće igrati i na PC-u i Xbox konzolama, bez obzira na to gde je kupili.

Football Manager 21 je već dostupan za prednaručivanje na Steamu i to sa 10% sniženja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top