PC

Legendarni Fatalis deo finalnog ažuriranja za Monster Hunter Iceborne

Posted on

Novi apdejt za Monster Hunter Iceborne je prilično velik i donosi nova čudovišta kao i setove opreme. Ovo će biti peti apdejt za ovaj naslov a glavna pridošlica je Fatalis, legendarni zmaj koji je prvi put predstavljen u originalnoj Monster Hunter igri koja je izašla za PS2. Pored njega, listu visoko rangiranih čudovišta je popunio i uvek loše raspoloženi Velkhana. 

Fatalis nam dolazi sa dva kompleta oklopa, a Velhana sa jednim koji možete dobiti iz njihovih ulovljenih tela. Prvo ćete morati da pređete Icebornovu glavnu priču i Alatreon istragu pa tek onda ćete moći da odete u dvorac Schrade i suprotstavite se crnom zmaju. 

U videu ispod je takođe bilo reči o predstojećem događaju za noć veštica koji je nazvan Fun Fright Fest, i koji stiže 16. oktobra. 

Trejler nas je i upoznao sa novom saradnjom između Monster Hunter Iceborne i Universal Studios Japan. Ako odlučite da učestvujete u kvestu dobićete samurajski oklop set sa Azure Rathalos veštinama, elementarni vodeni Longsword i samurajski oklop za vašeg Palika. 

Apdejt stiže 30. septembra na PS4, Xbox One i PC i kao što smo rekli ovo je poslednje ažuriranje igre jer Capcom počinje da se koncentriše na Monster Hunter naslove koji tek treba da izađu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version