PC

Activision u jednom danu banovao 20.000 varalica iz Call of Duty: Warzone

Call of Duty: Warzone nastavlja sa ogromnom popularnošću iz meseca u mesec, sa ogromnim prilivom igrača. Među novim igračima nalazi se i dosta varalica koje narušavaju iskustvo, a protiv kojih Activision vodi žustru borbu.

U znak dolaska najnovije sezone u Warzone, napravljeno je generalno čišćenje sa varalicama, pošto ih je Activision banovao čak 20.000 u jednom danu. Banovani su igrači koji su se služili EngineOwning softverom za varanje i naravno u pitanju su permanentni banovi.

Ovo nije prvi put da je Activision sproveo talas dodele banova u Warzone, pošto je samo za manje od mesec dana od izlaska banovano preko 50.000 igrača.

Mere koje Activision povremeno uvodi otežavaju varanje i idu na živce igračima koji krše pravila, ali i pored toga oni nalaze način.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top