PC

Otključana kamera u Control prikazuje prilično detaljno okruženje u vidu ulice

Posted on

Control je zaintrigirao igrače svojom misterioznom lokacijom, The Oldest House, koja sadrži neobična okruženja i čudno raspoređene prostorije. Izgleda da se zanimljive stvari dešavaju i van okruženja u kome se igrač nalazi.

Lens Mekdonald, koji je poznat po svojim hakovima igara, je napravio hak za kameru u PS4 verziji igre i demonstrirao zanimljive detalje u kratkom tviter videu. On je uspeo da iznese kameru van The Oldest House-a i prikaže ulice koje niste imali prilike da vidite u igri.

Van kompleksa, u kome provodimo najviše vremena tokom igre, se nalaze izuzetno detaljno prikazane zgrade i ulice a čak se i vozila pridržavaju pravila vožnje i čekaju zeleno svetlo na semaforu. Neistraženo područje je neobično detaljno, s obzirom da u njemu ne provodite ni malo vremena tokom igre.

Nadamo se da će Mekdonald nastaviti da deli sa nama nova okrića na koja bude naišao a neke od njegovih prethodnih avantura su nam pokazale srednji prst u God of War, odsečeni sadržaj u Sekiro-u i objasnila na koji način funkcioniše demo za Silent Hills, projekat P.T.

Control će izaći za PS5 i Xbox Series X ali samo kao besplatna nadogradnja vlasnicima Ultimate edicije. Igra je skoro dobila drugi DLC paket tako da vam predlažemo da date šansu ovoj interesantnoj igri.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version