Nintendo Switch

Planovi saradnje Minecraft i Super Smah Bros. Ultimate su počeli pre pet godina

Posted on

Posle dužeg planiranja Stiv, Aleks i drugi Minecraft karakteri stižu u Super Smash Bros. Ultimate. Otkriveni su novi DLC karakteri a posle nekoliko godina špekulacija konačno ćemo dobiti Minecraft sadržaj u Smash Bros. Stiv, heroj Mincraft-a, pridružuje se igri, zajedno sa Aleksom, Endermanom i Zombi skinovima a internet je dočekao novitete sa velikom radošću. Saznajemo da se diskusija oko ubacivanja Stiva u igru odvijala najmanje pet godina.

Bivši član studija Mojang, Daniel Kaplan, proslavio je najavu i otkrio na svom tviter nalogu da su razgovori o ovoj ideji začeti pre dosta vremena. Nakon što je prvobitno zamolio ljude da pogađaju, Kaplan je naposletku otkrio da su se ozbiljni dogovori prvi put dogodili pre oko pet godina, što bi bio otprilike isti period kad je rad na Ultimate ediciji počeo.

Prilikom prve prezentacije videa, Masahiro Sakurai je govorio o ogromnim izazovima na koji ma se studio našao kreirajuci Stiva za Smash Bros. Verovatno je ovo i glavni razlog zašto smo šekali ovoliko vremena.

Minecraft Live je zakazan za 3. oktobar i verujemo da će tada biti objavljeno više detalja o kolaboraciji između Minecraft i Super Smash Bros. uključujući i datum kada izlazi DLC.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version