PC

4 nova nivoa, srednjevekovni skinovi, šou selektor – sve novine u Fall Guys

Studio Mediatonic je otpočeo dugo očekivanu drugu sezonu u Fall Guys: Ultimate Knockout. Čekanje se isplatilo igračima, pošto je druga sezona još otkačenija i nosi gomilu novog sadržaja.

Novi nivoi su glavna zvezda apdejta i ima ih čak 4. Svi su tematski inspirisani Srednjim vekom, sa ogromnim kladivima sekirama i sličnim. Hoopsie Legends i Egg Siege modovi zahtevaju timski rad i slični su kao raniji timski modovi. U Wall Guys ćete morati da se izborite sa haotičnom ruljom i što pre stignete do vrha, dok je Knight Fever mod prepun prepreka i pravi je izazov za se igrače, što smo imali prilike da vidimo pre par dana.

Timski rad je nešto što je teško postići unutar Fall Guys, i prilično su iritantni modovi koji to zahtevaju od igrača. Razvojni tim je dao opciju da se to u potpunosti zaobiđe, ili da se samo oni igraju sa Show Selector opcijom. Ona omogućava odabir grupe modova, pa se tako recimo mogu igrati samo Gauntlet runde, a lista sa modovima će se periodično smenjivati.

Kozmetičke izmene su prisutne svuda u igri, pošto je tematika druge sezone Srednji vek, sa kostimima poput viteških oklopa, piratskih odora, kapama za veštice i još mnogo skinova sa likovima iz drugih naslova. Dolazak druge sezone u Fall Guys dao je i dosta posla dataminerima, koji su otkrili da je još skinova na putu ka igračima. To su skinovi u vidu Sonika i Geralta iz The Witcher igara.

Ako predefinisani kostimi nisu nešto što će vas privući, onda imate na raspolaganju randomizaciju istih, što će vam dati nasumični izbor šara i boja. Takođe, ime ćete moći izmeniti pa nećete imati ustaljeno sa numeracijom, već možete sebi dati nadimak koji želite.

Niste baš ekspert u Fall Guys i možete pobrojati krune na prstima jedne ruke? Rešenje je više kruna za sve, jer napredak kroz sezonu daje šansu da se osvoji čak 21 kruna.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top