PC

4 nova nivoa, srednjevekovni skinovi, šou selektor – sve novine u Fall Guys

Posted on

Studio Mediatonic je otpočeo dugo očekivanu drugu sezonu u Fall Guys: Ultimate Knockout. Čekanje se isplatilo igračima, pošto je druga sezona još otkačenija i nosi gomilu novog sadržaja.

Novi nivoi su glavna zvezda apdejta i ima ih čak 4. Svi su tematski inspirisani Srednjim vekom, sa ogromnim kladivima sekirama i sličnim. Hoopsie Legends i Egg Siege modovi zahtevaju timski rad i slični su kao raniji timski modovi. U Wall Guys ćete morati da se izborite sa haotičnom ruljom i što pre stignete do vrha, dok je Knight Fever mod prepun prepreka i pravi je izazov za se igrače, što smo imali prilike da vidimo pre par dana.

Timski rad je nešto što je teško postići unutar Fall Guys, i prilično su iritantni modovi koji to zahtevaju od igrača. Razvojni tim je dao opciju da se to u potpunosti zaobiđe, ili da se samo oni igraju sa Show Selector opcijom. Ona omogućava odabir grupe modova, pa se tako recimo mogu igrati samo Gauntlet runde, a lista sa modovima će se periodično smenjivati.

Kozmetičke izmene su prisutne svuda u igri, pošto je tematika druge sezone Srednji vek, sa kostimima poput viteških oklopa, piratskih odora, kapama za veštice i još mnogo skinova sa likovima iz drugih naslova. Dolazak druge sezone u Fall Guys dao je i dosta posla dataminerima, koji su otkrili da je još skinova na putu ka igračima. To su skinovi u vidu Sonika i Geralta iz The Witcher igara.

Ako predefinisani kostimi nisu nešto što će vas privući, onda imate na raspolaganju randomizaciju istih, što će vam dati nasumični izbor šara i boja. Takođe, ime ćete moći izmeniti pa nećete imati ustaljeno sa numeracijom, već možete sebi dati nadimak koji želite.

Niste baš ekspert u Fall Guys i možete pobrojati krune na prstima jedne ruke? Rešenje je više kruna za sve, jer napredak kroz sezonu daje šansu da se osvoji čak 21 kruna.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version