PC

Prikazan 4K gejmplej za Dirt 5 na Xbox Series X konzoli

Dirt 5 izlazi početkom novembra, dok će se kasnije nešto kasnijeg datuma pojaviti i za narednu generaciju konzola, a u susret tome dobijamo sirovi gejmplej koji prikazuje unapređenja u odnosu na prethodnika u serijalu.

Portal Gamesport je iskoristio priliku da igru pokrene na Xbox Series X konzoli u 4K i da pritom istraži benefite koje Microsoftova next-gen konzola ima da ponudi.

Dirt 5 će na Xbox Series X nuditi 2 opcije sa igranje, jednu sa fokusom na vizuelnu prezentaciju u 60FPS, dok drugi mod naginje ka većem broju slika u sekundi sa čak 120FPS, uz žrtvovanje detalja.

U ovom slučaju gejmplej prikazuje više staza, neke sa ledenim/snežnim površinama i jednu sa offroad terenom. Na obe staze je prisutan visok kvalitet detalja, sa dosta letećih čestica i kvalitetnim refleksijama, gde efekat snega izgleda prilično dobro.

Gejmplej traje oko 14 minuta, tako da je sasvim dovoljno da se vidi šta Dirt 5 ima da ponudi.

Dirt 5 stiže 3. novembra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top