PC

Hard-diskovi konačno mogu da odahnu – Novo ažuriranje za CoD: Modern Warfare će smanjiti igru

Sutra konačno stiže peč 1.28 koji će omogućiti korisnicima da deinstaliraju određene modove igre Call of Duty: Modern Warfare na PC-u. Novo ažuriranje će vam omogućiti da smanjite čudovište u koje je izrastao Modern Warfare i instalirate samo određene modove koje zapravo želite da koristite. 

Pre nekoliko nedelja smo vas obavestili da je igra stigla do tačke bez povratka. CoD: Modern Warfare više nije bilo moguće instalirati na ssd hardsiku od 250GB. Svi korisnici su bili neprijatno iznenađeni zato što je igra već bila 175GB teška kad je izašla. Igra ipak u sebi sadrži celu kampanju, co-op mod i čitav jedan betl rojal tako da ova veličina nije baš nerazumljiva, ali ipak, 250GB. 

Korisnici konzola sva sreća nemaju problema sa ovim jer oni od početka imaju opciju da instaliraju jedan od modova koji žele da igraju dok su korisnici PC-a izgubili ovu opciju kada se Call of Duty preselio sa Steam-a na Battlenet klijent. 

Nije i dalje poznato šta bi trebalo još da dođe sa 1.28 pečom, ali jedno je jasno. Već ga volimo! Modern Warfare je skoro izbacio šestu sezonu koja je dodala dva nova operatora, vožnje podzemnom železnicom i novi snajper. 

Nadamo se da će igra nastaviti ovom putanjom. Što više sadržaja, još više slobodnog prostora! Možda malo nije realno, ali zar nismo mi PC master race pobogu!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top