PC

Otkriveni novi detalji priče za Resident Evil 8

Posted on

Dok sve pljušti od najava za Resident Evil film koji će se baviti prvim igrama, kao i serijama, novih detalja o osmoj igri u glavnom serijalu je nekako bilo dosta slabo.

Dok čekamo neki trejler koji će otkriti dodatne detalje o “lokalnoj bajci”, putem časopisa Famitsu saznajemo neke novine.

Trejleri nisu tačno otkrili kakvu će ulogu Kris imati u Resident Evil 8, ali jedan od developera iz studija Capcom otkriva da je Kris taj koji protagonistu igre, Itana kojeg poznajete iz sedmice, odvodi u misteriozno selo gde se sama radnja odvija.

Selo neće biti kakvo se čini, pošto su stanovnici osnovali određeni kult, što se može videti u fotografiji objavljenoj u časopisu Famitsu.

Ako vas Resident Evil Village dosta podseća na Resi 4, onda vas neće iznenaditi postojanje prodavca u kabanici od kojeg će protagonista Itan moći da kupuje stvari. Postojaće i dama-šaman, koja će takođe nuditi neke stvari, doduše različite od lika sa kabanicom.

Resident Evil Village će izaći početkom naredne godine za PC, PS5 i Xbox Series X, a postoje glasine i da će se igra pojaviti za PS4 i Xbox One.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version