PC

Marvel’s Avengers za PS5/XSX izlazi tek 2021. godine, radiće se dodatno na vraćanju igrača

Posted on

Ako ste planirali da Marvel’s Avengers zaigrate na Playstation 5 ili Xbox Series X konzoli, za to ćete morati da sačekate dodatnih nekoliko meseci.

Square Enix i Crystal Dynamics su sada odložili dolazak next-gen verzije Marvel’s Avengers za 2021. godinu, dok nešto precizniji period izlaska nije ponuđen. Zajedno sa odlaganjem nove verzije, odložen je i dolazak Kate Bishop kao novog heroja, prvobitno planiranog za kraj meseca.

Razvojni tim će više pažnje posvetiti ka ispravljanju postojećih problema i nedostataka koji su uticali na to da veliki broj igrača već nakon mesec dana napusti igru. Što se tiče next-gen verzije, biće vremena da se kvalitet podigne na očekivani nivo.

Kao znak izvinjenja, igrači su dobili kompenzaciju u vidu 1500 kredita, 700 jedinica, 20 DNA ključeva i 250 modula za nadogradnju. Više o svemu navedenom i planiranim izmenama možete pročitati na ovom linku.

Zanimljivo, Marvel’s Avengers je bila najprodavanija video igra u septembru prema izveštaju NPD grupe, što znači da igrača koji bi igrali svakako ima, ali su oni ili oterani zbog predatorskih mikrotransakcija, ili problema i nedostatka sadržaja.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version