PC

Nove informacije procurele o legendama koje dolaze u Apex Legends

Posted on

Kada je izašla igra, Respawn Entertainment je potvrdio da će sa svakom novom sezonom stići i nova legenda u Apex Legends. Developeri su zaista održali reč i do sada smo dobili Oktejna, Votsona, Lobu i Revenanta koji su uzdrmali metu, ali i pored toga prisustvovali smo i nizu ‘’procurelih’’ legendi. 

Ne tako davno, desio se masivni izliv informacija i saznali smo da sedam novih legendi čeka svoju priliku da se pojavi unutar igre. Najnovije propuštanje informacija nam otkriva i kako će te legende otprilike i izgledati. 

Novi materijal nam dolazi od pouzdanog informatora, Biast12, koji je objavio čitav niz skrinšotova vezanih za nadolazeće legende poput Horajzona, Valka i Bliska. Neka od ovih imana su nam već poznata ali priključile su im se i dve nove legende Ganzerker i Paraja. 

Ni jedan od ovih karaktera nije još kreiran i na žalost ne možemo da vidimo kako će modeli odprilike izgledati ali u Ganzerkerovoj biografiji piše da je entuzijasta za oružje tako da ne možemo a da se ne zapitamo koje nove mehanike će posedovati karakter. 

Trenutno zajednica spekuliše da li ćemo stvarno videti Horajzona u sezoni 7 naslova ili će Valk biti sledeća nova legenda. U svakom slučaju moraćemo još malo da se strpimo i da bi otkrili šta Respawn krije u rukavu. 

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version