PlayStation 5

Prikazano 5 minuta gejmpleja za Demon’s Souls Remake

Posted on

Demon’s Souls Remake će zajedno sa Spider-Man: Miles Morales predvoditi ponudu Playstation 5 ekskluziva na samom izlasku, zbog čega nam je svaki detalj izuzetno važan.

Studio Bluepoint Games je sada otkrio sve najbitnije detalje vezane za ovaj rimejk, a tu je i gejmplej trejler u trajanju od 5 minuta. Kao i prethodni prikaz gejmpleja, sada možemo videti koliko je značajno osvežena grafika, zajedno sa izmenama kod boss karaktera koji izgledaju još strašnije.

Nove informacije dolaze u vidu detalja za dva grafička moda koja će Demon’s Souls Remake imati. Jedan je grafički mod sa fokusom na visoki nivo detalja, i on će nuditi 4K kvalitet grafike u 60FPS. Za igrače kojima svaki frejm znači razliku između života i još jedne smrti u nizu tu je Performance mod koji uz niži kvalitet grafike donosi 60 sličica u sekundi.

Igra sama po sebi izgleda odlično, a igrači i to mogu dodatno izmeniti ponuđenim filterima. Tu je filter sa kojim će rimejk izgledati kao originalna PS3 verzija, kao i onaj koji omogućava igranje u crno-beloj boji.

Demon’s Souls izlazi za Playstation 5 12. novembra.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version