PC

WWE 2K serijal konačno dobija pravu konkurenciju, i to od bivših developera

Posted on

Nedostatak rvačkih igara na gejming sceni omogućio je punu dominaciju WWE serijala iza kojeg stoje 2K i Take-Two. Monopol koji ovaj dvojac drži u žanru rvačkih igara, omogućio je “divljanje” u vidu izdavanja praktično iste igre iz godinu u godinu, a pritom i dodavanje sve gorih mikrotransakcija.

Franšiza je praktično upropašćena pošto su mnogi fanovi digli ruke od nje, a svetlo na kraju tunela sada dolazi u vidu veterana koji su napustili 2K razvojni tim zadužen za WWE igre.

Pročitajte još: WWE 2K Battlegrounds REVIEW

Bivši 2K developeri okupili su se u novom studiju AEW Games i nedavno su predstavili čak tri nova naslova. Najviše pažnje je privukla igra o popularnim rvačima koja nije imenovana, ali deluje prilično ambiciozno. Velika vest je da na igri stoji baš studio Yuke, koji je radio na WWE 2K19, igri koja je bila daleko bolja od katastrofe zvane WWE 2K20.

U trejleru su prikazani Kris Džeriko i Keni Omega, sa Hikaru Shidom koja se umešala u borbu, što je indikator da će mešovite borbe biti prisutne u ovoj igri. Datum izlaska za sada nije poznat, ali je igra u aktivnom razvoju.

Što se tiče ostalih igara, jedna je nema veze sa rvanjem već sa kockanjem, a druga, AEW Elite General Manager je mobilna igra u kojoj igrači imaju zadatak kreiranje rvačkog spektkla.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version