PC

Ogromni mod za The Witcher 3: Wild Hunt donosi 125 neprijatelja, 36 oružja i još novina

Posted on

The Witcher 3: Wild Hunt je dostupan već 5 godina, a podrška od strane zajednice modera ne jenjava. Videli smo modove koji su značajno grafički obogatili igru, one koji su dodali nove priče i slično, a reakcije su uvek pozitivne.

Najnoviji mod koji nam je privukao pažnju jeste Shades of Iron. On služi kao opširni dodatak sadržaja koji donosi samo novitete. U paketu “teškom” 2,5GB igrače očekuje čak 125 potpuno novih neprijatelja, 26 setova oklopa, 36 novih oružja i gomilu drugih dodataka. Dostupno je ukupno 542 predmeta.

Kostimi izgledaju prilično impresivno i prilično smo oduševljeni ovom kreacijom. Postoje viteški kostimi sa punim oklopom, Geralt može postati samuraj, srednjevekovni doktor, a tu su i Bloodborne i Thief inspirisani kostim. Kostimi se ne odnose samo na Geralta, već i na ostale karaktere u igri.

To nije sve, jer svaki oklop ima odlično simuliranu fiziku tako da nema čudnog lelujanja platna i bagova. Takođe, oružja su prilagođena i izmenjena tako da koplja imaju veći domet tokom borbi, veliki mačevi su teški ali smrtonosniji, a bodeži su najbrži za upotrebu.

Nadamo se da će svi modovi biti kompatibilni sa next-gen verzijom The Witcher 3, koja stiže naredne godine za konzole i PC, kako bismo mogli da se ponovo vratimo ovom svetu i Geraltovim avanturama u drugačijem obliku.

U trejleru su prikazani najvažniji aspekti ovog moda, a Shades of Iron možete preuzeti potpuno besplatno putem ovog linka.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version