PC

Pored distopijskog kriminalca, u Cyberpunk 2077 možete biti i… fotograf

Posted on

FOTO: CD Projekt Red

Svi mi sa nestrpljenjem očekujemo taj 10. decembar, kada ćemo konačno uroniti u 2077. godinu po viđenju developera CD Projek Red. Cyberpunk 2077 će pre svega omogućiti ulazak u ulogu karaktera V, i sa njim biti kriminalac ili nešto potpuno drugo.

Mogućnosti su brojne za ovako veliki svet, a CDPR je pred igrače doveo još jednu opciju, Photo mode. Sa ovim modom biće moguće uslikati svaki kutak Noćnog grada i periferija, bilo da uživate u zalasku sunca, ili da ste u sred žestoke borbe.

Opcija omogućava pauziranje igre u bilo kom trenutku i izmenu prikaza scena, a developeri su otišli i korak i dozvolili da se sa modom može menjati poza u kojoj se protagonista nalazi, njegova pozicija, pa čak i grimase na licu.

Opcije su brojne, a verovatno će veliki broj fanova iskoristiti ovu opciju kako bi napravio što više slika. Trejler najbolje dočarava sve moguće opcije, tako da obavezno pogledajte ako se bavite fotografijom u video igama, što polako postajte sve zastupljenije zanimanje.

U drugim vestima za Cyberpunk 2077, napredak će se lako prenositi sa starijih konzola na nove, a saznali smo nešto novo i o multiplejeru koji dolazi nakon izlaska igre.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version