PC

Sea of Thieves prelazi na sezonska ažuriranja i Battle Pass

Posted on

Developeri najvernijeg simulatora piratskog života, Sea of Thieves, su odlučila da promene poslovni plan i da od 2021. krenu sa izbacivanjem sezonskih apdejtova umesto mesečnih ažuriranja. Svaka sezona će, kao i u većini igara koje posluju po ovom modelu, dolaziti sa dosta novog sadržaja i događaja, i trajaće oko tri meseca. Prva sezona izlazi ovog januara sa lansiranjem novih Merchant Alliance Voyage-a u kojima ćete tražiti tragove na kopnu i na moru, koji će vas dovesti do izgubljenog broda koji čeka na vas da ga otkrijete.

Svaka sezona će imati i specijalne i događaje u kojima možete uživo da učestvujete, zajedno sa novim nagradama za igrače, ažuriranjima Piratske Emporium prodavnice a i Twitch gledaoci i korisnici će dobijati nagrade preko Twitch Drops-a. Developeri će uvesti i novi sistem napradovanja u kome ćete dobijati do 100 nivoa po sezoni a igrači će otključivati nagrade na svakom nivou. Ovo će predstavljati besplatni oblik battle pass-a koji koriste mnogi moderni naslovi koji su koncentrisani na ‘’igre kao usluga’’ model poslovanja, a podrazumeva se da će postojati i Plunder Pass koji možete da kupite i otključate jedinstvene nagrade.

Za sada ne znamo koliko novca će trebati da se izdvoji za novu ponudu a kreatori su odlučili i da stopiraju rad na PvP areni. Većina igrača iovako najviše vremena provodi u Adventure modu tako da će se studio uglavnom koncentrisati na tu opciju. Arena će i dalje funkcionisati ali studio ne planira nikakve nove sadržaje ili ažuriranja u bliskoj budućnosti.

Pre nego što dođe do ovih promena, ovu godinu naslov će završiti sa poslednjim mesečnim ažuriranjem 9. decembra. Igrači će dobiti mnogobrojne nove događaje u kojima mogu da učestvuju, 12 Deeds of Giving, nagrade će se deliti i na Twitch-u i još mnogo toga.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version