PC

Međuplatformsko igranje u Destiny 2 stiže naredne godine

Posted on

Ova godina je bila poprilično uzbudljiva za fanove Destiny franšize, Bungie se nakon napuštanja izdavača prošle godine posvetio Destiny 2 u vidu prelaska na free2play model i dodavanje mase novog sadržaja.

Letos su najavljene tri ekspanzije, od koji je jedna, New Light, ugledala svetlost dana prošlog meseca. Reakcije su generalno pozitivne, i pored povećih zahteva za slobodnim prostorom. Može se reći da će Destiny ovu godinu završiti prilično uspešno.

Na novitetima za 2021. godinu se već radi, pre svega na Witch Queen ekspanziji. Sa druge strane, developeri nastoje da objedine iskustvo na svim platformama dodavanjem opcije za crossplay, odnosno međuplatformsko igranje. To znači da će igrači na konzolama moći da igraju sa, ili protiv, igrača na PC-u, i obrnuto. Ovo će biti odlično za igrače koji su prešli na verziju igre za novu generaciju konzola a svoje saigrače ostavili na staroj.

U zvaničnoj objavi na sajtu igre, Bungie je podelio da će krosplej izaći 2021. godine, a da će dodatni detalji biti pušteni uskoro. Što se dodatnog sadržaja tiče, 13 sezona za Destiny 2 će početi kroz par meseci, sa novim strajkovima i novim legendary oružjem.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version