PC

Iznenađenje! Super Meat Boy Forever ipak izlazi ove godine

Posted on

Dugo vremena se priča o novom Super Meat Boy naslovu, a danas smo saznali da ćemo vrlo uskoro moći ponovo da se nerviramo dok ne poplavimo. Ah, kao nekada. Super Meat Boy Forever stiže u Epic Games prodavnicu 23. decembra a novi naslov će pripadati žanru auto ranera, koji je popularniji na telefonima nego na ostalim platformama. 

Igra je prvobitno trebala da izađe aprila ove godine ali je studio odlučio da odloži lansiranje za neki drugi datum. Ekipa iz Team Meat nije želela da se umiljava gejmerima (baš kao i njihova igra) i obavestili su javnost da su možda mogli da žrtvuju svoje umove, tela i socijalni život kako bi igru izbacili na vreme, ali to je po njima glupo. Objavu su završili sa objašnjenjem da Team Meat nije studio koji drži nekakva ‘’Evil Asshat’’ organizacija, EA mig mig, koja im naređuje kada da rade i kako da rade. 

Ako je novi naslov podjednako zabavan kao i original, i ako radi kako treba, nema se šta zameriti studio koji jednostavno želi da kreira svojim tempom i na svoj način. Studio je najavio i sadržaje koji dolaze nakon izdavanja, a neki od njih su ekstremno težak DLC paket i mogućnost pravljenja nivoa.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version