PC

EA Play na Game Pass za PC odložen za narednu godinu

Možda i najjače pojačanje Xbox Game Pass servisa za ovu godinu, EA Play, stiglo je pre par meseci na Xbox konzole i dovelo je preko 60 novih igara pod jednu pretplatu.

Plan je bio da se PC verzija pojavi nešto kasnije, ali ne pre kraja 2021. godine. To nažalost nije slučaj, pošto je implementacija EA Play dodatka u PC verziju pomerena za narednu godinu.

Tačan razlog za odlaganje dolaska nije poznat, dok je u zvaničnoj objavi napomenuto da odlaganje za 2021. godinu dolazi kako bi se pružilo optimalno iskustvo.

EA Play na Xbox Game Pass donosi veliku biblioteku naslova, poput Battlefield franšize, Star Wars Battlefront igara, Need for Speed, indie ostvarenja koje je Electronic Arts podržao, kao i mnoge druge.

Dobar deo publike je razočaran zbog odlaganja, pošto EA Play deluje kao dosta bolja ponuda uz Xbox Game Pass, jer sveukupan broj dostupnih igara iznosti preko 150, i to se radi o rastućoj cifri, pošto se samo ovog meseca na servisu našao prilično visok broj noviteta.

2021. će biti prilično uzbudljiva za PC pretplatnike Xbox Game Pass servisa, pošto pored EA Play, stiže i podrška za igranje igara iz oblaka. To znači da će igračima sa slabim mašinama biti omogućeno da igraju AAA naslove na najvišim podešavanjima bez problema.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top