PC

Prikazano 14 minuta gejmpleja iz The Medium

The Medium se nalazi na našoj listi igara koje će obeležiti 2021. godinu, pa tako sa nestrpljenjem očekujemo nove detalje.

Developeri studija Blobber sada su pružili valjani prikaz gejmpleja u trajanju od 14 minuta, gde smo imali prilike videti prikaz različitih perspektiva, odnosno dualne realnosti. Akcenat je bio i na osobinama protagonistkinje Marijane, koja će istraživati stvarni svet i svet mrtvih u potrazi za rešenjem misterije.

U ovom prikazu gejmpleja moguće je videti i antagonistu, The Maw, kao i kako izgleda susret sa njom.

The Medium je prošle godine odložen i dobio je 28. januar kao datum izlaska, kada će se pojaviti za Xbox Series X/S konzole i PC.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top