PC

Zaboravljeni Tomb Raider Remake se pojavio na internetu i u igrivom je stanju

Posted on

FOTO: Core Design

Tomb Raider je u čast 10. godišnjice od izlaska za Sony PSP, trebao dobiti počasno Remake izdanje koje bi proširilo publiku i dostupnost na platformama.

Nažalost, ova igra studija Core Design zvanično nije ugledala svetlost dana, već je jednostavno otkazana zato što je Tomb Raider: Anniversary studija Crystal Dynamics obećavao dosta više. Developeri su već kreirane asete morali da iskoriste za Indiana Jones igru, koja takođe nikada nije izašla. Oba naslova su naizgled bila ostavljena na đubrištu istorije, ali je Tomb Raider Remake sada osvanuo na internetu i to u igrivom stanju.

Igra je prikazana u videu ispod, a oni željni igranja je mogu preuzeti i isprobati. Kako bi igra bila pokrenuta na modernim računarima, potreban je specijalni apdejt za Visual Studio, kao i PS4 ili Xbox 360 kontroler. Puno iskustvo možete pronaći na ovom linku.

Pošto se radi o nezavršenom projektu, ovde ćete moći samo da istražujete nekoliko lokacija, dok neprijatelja nema jer ih Core Design nije implementirao u vremenu kada je rad bio prekinut. Pošto Tomb Raider franšiza ima ogromnu bazu fanova, nadamo se da će moderi uspeti da što više upotpune iskustvo igranja.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version