PC

Blizzard redizajnirao PC aplikaciju Battle.net

FOTO: Blizzard

Bez ikakvih pompeznih najava, Blizzard je odlučio da dotera svoju PC platformu za igre. Aplikacija je u početku služila kao launčer za Blizzard igre, ali je zadnjih godina postala prilično neadekvatna. Pošto je sve više i više Activision naslova ubačeno, bilo je potrebno mnogo truda da se dovede na nivo Steam-a ili drugih PC aplikacija ovog tipa. 

Izgleda da se i Blizzard slaže sa nama, jer su developeri zvanično objavili potpuno novu verziju Battle.net-a. Novi dizajn je trenutno dostupan samo određenim korisnicima iz Severne Amerike a promene koje ćete primetiti su bolje iskorišćeni prostor za  vesti i događaje vezane za igre, lista prijatelja je otvorena i  pomerena na desnu stranu a i igre su premeštene na gornji baner. 

Od sada možete da izaberete omiljene igre i da promenite njihov raspored, notifikacije su takođe dorađene i dobile su novu bazu gde možete da pregledate sve poruke. Novi izgled je već neko vreme u zatvorenoj beti, tako da nije mnogo igrača imalo prilike da vidi kako platforma sada izgleda. Blizzard polako proširuje testiranje na više korisnika u Severnoj Americi a uskoro će i igrači iz drugih krajeva sveta moći da je koriste. 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top