PC

Blizzard redizajnirao PC aplikaciju Battle.net

Posted on

FOTO: Blizzard

Bez ikakvih pompeznih najava, Blizzard je odlučio da dotera svoju PC platformu za igre. Aplikacija je u početku služila kao launčer za Blizzard igre, ali je zadnjih godina postala prilično neadekvatna. Pošto je sve više i više Activision naslova ubačeno, bilo je potrebno mnogo truda da se dovede na nivo Steam-a ili drugih PC aplikacija ovog tipa. 

Izgleda da se i Blizzard slaže sa nama, jer su developeri zvanično objavili potpuno novu verziju Battle.net-a. Novi dizajn je trenutno dostupan samo određenim korisnicima iz Severne Amerike a promene koje ćete primetiti su bolje iskorišćeni prostor za  vesti i događaje vezane za igre, lista prijatelja je otvorena i  pomerena na desnu stranu a i igre su premeštene na gornji baner. 

Od sada možete da izaberete omiljene igre i da promenite njihov raspored, notifikacije su takođe dorađene i dobile su novu bazu gde možete da pregledate sve poruke. Novi izgled je već neko vreme u zatvorenoj beti, tako da nije mnogo igrača imalo prilike da vidi kako platforma sada izgleda. Blizzard polako proširuje testiranje na više korisnika u Severnoj Americi a uskoro će i igrači iz drugih krajeva sveta moći da je koriste. 

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version