PC

Evo kako je Džoni Silverhend u Cyberpunk 2077 izgledao pre Kijanu Rivsa

Posted on

FOTO: CD Projekt Red

Pored niza brojnih zapaženih uloga, glumac Kijanu Rivs je ovekovečen u igri Cyberpunk 2077 kao Džoni Silverhend, preminuli član rok benda i ikona Noćnog grada koja živi unutar uma protagoniste igre.

CD Projekt Red nije oduvek planirao da Kijanu Rivs podari svoj talenat za Cyberpunk 2077, a zahvaljujući nedavno otkrivenim fotografijama od strane umetnika koji su radili na igri, imamo prilike da vidimo kako je Silverhend bio osmišljen.

Umetnik Lea Leonovic je na svom artstation profilu objavila nekoliko fotografija koje otkrivaju izgled karaktera pre nego što je Rivs prihvatio ulogu. I u svom ranijem obliku, karakter je odavao utisak rokera sa strašću borbe protiv korporacija, sa dugačkom kosom, tetovažama i ožiljcima. Na ovim fotografijama se vidi drugačiji izlged prostetičke ruke od one u finalnoj verziji.

Naravno, odlična je odluka da Kijanu Rivs glumi u ovoj igri, ali nažalost on nije bio dovoljan da se izbegne debakl sa tehničkim problemima u Cyberpunk 2077 koji su doveli do nekoliko tužbi protiv kompanije CD Projekt Red i brisanja igre sa Playstation Store.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version