PC

Capcom izmenjao planove za Resident Evil 4 Remake, sada izlazi 2023. godine

FOTO: Capcom

Zajedno sa Resident Evil Village, koji je nedavno dobio datum izlaska, Capcom radi i na narednom ostvarenju u ovoj popularnoj horor franšizi.

Prema ranijim glasinama to je rimejk čuvenog Resident Evil 4. Ranija pisanja su upućivala na to da će rimejk biti u stilu ranijih, kao za dvojku i treći deo, i da će izaći naredne godine. Međutim najnoviji detalji od strane insajdera otkrivaju da je došlo do promene planova.

Prema anonimnim izvorima, zbog mlakog prijema Resident Evil 3 Remake, izazvanog prvenstveno zbog dosta uklonjenog sadržaja iz originala, tim koji radi na predstojećem rimejku je odlučio da ne ide istim stopama, već da formulu izmeni. Rešeno je da Resident Evil 4 Remake ima više povezanosti sa originalnom igrom. Zbog ove promene u planu razvoja, Resident Evil 4 Remake je iza zatvorenih vrata odložen i najverovatnije se neće pojaviti naredne godine, već 2023.

Resident Evil 4 je jedna od najpopularnijih igara u serijalu i tokom 15 godina postojanaj doživela je razna osveženja i portove, ali će ovo biti prvi put da će izaći zvanična remake verzija. Capcom je zbog toga pod velikim pritiskom i garantovano žele da fanovima donesu ono što će im se dopasti, makar to značilo dodatno čekanje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top