PC

Resident Evil Village sa novim trejlerom dobio majski datum izlaska

FOTO: Capcom

Najavljivano predstavljanje za Resident Evil Village se odigralo kao što je planirano i donelo je dosta novih detalja.

Pre svega ludi trejler, treći po redu, koji prikazuje sa kim će se igrači kao Etan sresti tokom igranja. Tu su vampirice, naizgled prijatnog izgleda ali su zapravo napravljene od buba. Uh! Trejler prikazuje još neprijateljski nastrojenih lica, likove ključne za proču i bolje nas upoznaje sa atmosferom zavejanog seoceta.

Za kraj, Capcom je rešio da igračima otkrije kada mogu zaigrati Resident Evil Village, i to će se odigrati 7. maja ove godine. Kao što su glasine upućivale, Village će biti dostupan i za starije konzole, PS4 i Xbox One, od istog dana. Pre nego što Resident Evil Village izađe pred igrače, besplatni demo će biti dostupan za probu, kao što je bio slučaj sa ranijim Rezi igrama.

Zajedno sa trejlerom prikazan je i gejmplej koji se fokusira na samu akciju i otkriva da će stil inventara iz RE4 biti prisutan ovde, kao i mehanika kraftovanja oružja. The Duke je karakter koji će nas isto podsećati na RE4 korene, pošto je on prodavac koji će se nalaziti po različitim lokacijama, uvek spreman da vam proda nešto, uz pravu cenu naravno.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top