PC

Potvrđena lokacija na kojoj će se odigravati Dragon Age 4

Posted on

FOTO: Bioware

Najava četvrtog dela u Dragon Age serijalu došla je kao pravo olakšanje fanovima koji na nastavak čekaju već prilično dugo.

Bioware i EA su zvanično potvrdili da se na igri radi, dok se na konkretne detalje i dalje čeka prilično dugo vremena. Letos smo dobili prvi prikaz igre u novom endžinu, na The Game Awards je pristigao trejler, a sada zahvaljujući knjizi developera saznajemo i lokaciju odigravanja radnje u Dragon Age 4.

Knjiga posvećena dugogodišnjoj istoriji studija Bioware govorila je o raznim franišizama, ranijim projektima, ali i ovoj nadolazećoj igri. U njoj je otkriveno da će se radnja odigravati na lokaciji koja do sada nije istraživana u prethodnim Dragon Age naslovima. Lokacija Tevinter će biti glavno poprište novih događaja, a u knjizi je moguće videti umetnine u igri gde se vide i neka nova prostranstva.

Blizu Tevintera se nalaze regije Antiva, Mourn Watch i The Lords of Fortune, koje ćemo možda takođe posećivati tokom igranja, ali to tek ostaje da se vidi. Tevinter se kao potencijalna lokacija spominjao još ranije, a ovo je sada kao neki vid potvrde fanovima, koji su kupili knjigu ili sadržaj podelili na internetu.

Dakle, idemo u Tevinter sa Dragon Age 4, a ostaje da saznamo i kada će se to konačno odigrati. Nećemo požurivati Bioware, pošto je imao problema sa prethodnim igrama, tako da nek se slobodno posveti radu na igri.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version