PC

Square Enix ponovo zakazao sa planovima za Marvel’s Avengers

FOTO: Square Enix/Marvel

Nekolicina preostalih igrača u Marvel’s Avengers je ponovo ostala praznih ruku, pošto izdavač Square Enix nije ispoštovao planove u koje je fanove uveravao nekoliko puta.

Pad broja igrača se kao problem za ovo ostvarenje javio ubrzo nakon izlaska, na šta je developer rekao kako će sve rešiti aktivnim dodavanjem noviteta, u vidu ispravki i superheroja. Stigli smo do kraja januara, a realizacija tog plana još nije ni počela.

Da je sve bilo kako treba, igrači bi već sada dobili 3 nova lica, Kate Bishop, Hawkeye i Black Panter. Planovi su pali u vodu zbog količine bagova sa kojim je igra doneta pred igrački auditorijum, i razvojni tim je preokupiran sređivanjem problema umesto rada na novom sadržaju. U nedavno održanom strimu, developeri su govorili o potencijalnim prepravkama i novinama, ali o tome kada će se to sve pojaviti u igri planova nema.

U međuvremenu, Marvel’s Avengers nastavlja da polako tone. Na Steamu, gde su podaci o broju igrača javno dostupni, u prethodnih mesec dana je dnevni prosek svega 641 igrač, a radi se o igri koja je osmišljena kao multiplejer. Ovaj broj igrača značajno otežava pronalaženje saboraca za mečeve, broj igrača za konzole nije javno dostupan tako da uvid u celokupno stanje nije moguć.

Da li će, i kada, Marvel’s Avengers pružiti igračima zabavu kakvu je trebao, ostaje pod znakom pitanja. Ono što ja, kao vaš autor, moram napomenuti jeste da je ovo sve već viđeno. Bioware je sličan ceh načino sa Anthem, igrom od čijeg je izlaska prošlo evo 24 meseca, a od planiranih ispravki rezultata još uvek nema.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top