Vesti

CD Projekt ugasio mod koji omogućava da Kijanu Rivsa odvete u krevet

Posted on

FOTO: CD Projekt

Nije ništa neočekivano da moderi naprave najbezobraznije moguće kreacije u igrama, pogotovu kada developer uvede zvaničnu podršku za modove.

Kada je u pitanju Cyberpunk 2077, moderi su brzo došli na ideju da kreiraju mod igranja koji bi ih stavio u krevet sa Džonijem Silverhendom, karakterom iz igre kojeg tumači popularni Kijanu Rivs. Mod se nije dopao developerima iz poljskog studija i ubrzo su reagovali njegovim povlačenjem sa sajta Nexus mods.

CDPR je izdao obaveštenje u kojem je naglašeno da kod modova nije dozvoljeno postojanje sličnosti sa osobama iz stvarnog sveta, kao u ovom slučaju sa Rivsom. Developer očigledno ne želi da pokvari odnose sa poznatim glumcem i više razloga, a najlogičniji je dalja saradnja.

Mod koji je kreirao Catmino nije u potpunosti dozvoljavao intimni odnos sa glumčevim karakterom u igri, već se radi o običnoj zameni modela sa kojim je moguće imati odnos. Prave glasovne glume nema, a čak je i sam karakter obučen tokom celog trajanja.

Mod više nije moguće preuzeti, ali na internetu su dostupni snimci koji prikazuju šta je pružao radoznalim igračima. Ako želite da modujete Cyberpunk 2077, postoje dosta bezbednije alternative, poput igranja iz trećeg lica.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version