PlayStation 4

Destruction AllStars, Control: Ultimate i Concrete Genie su besplatne igre za PS Plus pretplatnike u februaru

Posted on

FOTO: Sony

Sony nastavlja sa prilično solidnom ponudom igara za Playstation Plus pretplatnike, pogotovu pošto su se u priču pridružili i korisnici Playstation 5 konzole.

Počevši od 2. februara pretplatnici mogu preuzeti Destruction: AllStars za Playstation 5 konzolu, a druge dve igre – Control Ultimate izdanje i Concrete Genie – su namenjene PS4 sistemu.

Destruction: AllStars je potpuno nova igra koja donosi takmičenje u što većoj destrukciji vozila. Moguće je odabrati široku postavku vozila i heroja i sa njima stupiti u borbu po areni. Čak i kada ostanete bez vozila to nije kraj, jer možete pešaka jurcati po njoj i probati da ukradete vozilo od drugih igrača.

Control je dobro poznata igra studija Remedy Entertainment, i još sa ultimate izdanjem donosi prethodno izdati DLC sadržaj koji proširuje priču i donosi Alana Vejka. Concrete Genie je igra kreativnosti i crtanju grafita, tako da će se igrači prijatno zabaviti igranjem sa četkicom, i to u VR-u.

Ova tri naslova će biti dostupna za preuzimanje do 1. marta, a još uvek nije kasno da prigrabite januarsku ponudu koju čine Greedfall, Maneater i Shadow of the Tomb Raider.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version