PC

PES izvisio – EA Sports dodatno produžio UEFA licencu za FIFA igre

FOTO: EA Sports

Ako ste se nadali da će se “Liga Šampiona” uskoro vratiti u PES franšizu, moraćemo da vas razočaramo.

EA Sports je produžio ugovor o ekskluzivnosti u FIFA igrama sa UEFA-om na nekoliko godina, što znači da će Champions League događaj moći igrati jedino u igrama ovog izdavača. U nedavno potpisanom ugovoru sa ovom fudbalskom organizacijom nije navedeno koliko godina će trajati ekskluzivnost, ali FIFA igre će imati pravo i na Super Cup i Ligu Evrope.

U istoj objavi je otkriveno da će FIFA igre postati dostupne i na Google Stadia platformi, prvo FIFA 21 17. marta. Takođe, 6 fudbalskih igara je trenutno u razvoju u EA studijima i to prvenstveno za mobilne telefone.

Champions League licenca je postala ekskluzivna u FIFA igrama od 2018. godine, kada je ponuda kod superničkog PES-a postala oslabljena. Ranijih godina obe strane su ratovale inovacijama i unapređenjima, a sada prednost uzimaju kroz ekskluzivnost. PES 2021 je prilično slabo izdanje, i to ne zbog nedostatka licenci, već zato što je najobičniji apdejt ranijeg izdanja, a Konami trenutno radi na verziji za narednu sezonu i to u novom endžinu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top