Domaća Scena

PLAY 145 – FEBRUAR 2021

Posted on

FEBRUARSKI 145. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU

Prošao je i prvi mesec u 2021. godini. U nju smo ušli sa nadom da će biti bar malo bolja nego prethodna, ali je nekako ispalo kao da idemo na reprizu. Svet malo blesavi, Amerikanci pogotovo, a svi jurcaju za vakcinama i konačnim spasom od pandemije.

Šta se dešava u svetu video igara?

Tokom januara smo dobili najavu Indiana Jones igre, veliki izdavači su dobili kaznu zbog petljanja sa cenama i ograničenjima, čuli smo da je u pripremi Star Wars avantura izvan zidova kompanije Electronic Arts, a dešava se i novi Tomb Raider.

Januar je prošao i u senci odlaganja igara, dosta njih je dobilo neke kasnije datume izlaska, a neke su pomerene čak za 2022. godinu, kao što je avantura o dragom Gollumu i Uncharted film. Ipak, optimistični smo za februarom, najkraćim mesecom u kojem se nadamo da ćemo videti razne najave novih igara i potvrde očekivanih datuma.

Dok se to ne ostvari, čitajte naš najnoviji Play!, besplatan kao i uvek. Za vas smo spremili recenzije novih igara, editorijale, top liste, kao i članak sa igrama na koje biste trebali obratiti pažnju tokom narednog perioda.

Uživajte i vidimo se u narednom broju.

Od sadržaja izdvajamo:

  • Skriveni aduti 2021. godine
  • Sol Invictus i Munzesky – Play! Reportaža
  • Resident Evil 8: Village – Maiden Demo
  • Hitman III
  • Gods Will Fall
  • AMD spreman za gejming

FEBRUARSKI 145. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version