PC

Kineski RPG dospeo među najigranije naslove na Steamu

Posted on

Još jedna igra sa poreklom iz Kine eksplodirala je na Steam platformi, i to svega nedelju dana nakon izlaska. Naslov Tale of Immortal se pojavio kroz Early Access program i sa sobom je doveo iskustvo igranja kroz koje igrače doživljavaju duhovno putovanje inspirisano taoizmom. Igra se započinje kao slabašni čovek koji kroz meditaciju, borilačke veštine i disciplinu postaje biće nalik bogu.

Ova relativno nova formula igre je postala prilično popularna među igračima, pošto je nedavno imala čak 172.000 istovremeno aktivnih igrača, što ju je smestilo na 5. mestu najpopularnijih igara na Steamu. Sa ovom brojkom je prevaziđena publika u Rust i GTA 5. Najveća stvar u uspehu ove igre je ta da ona još uvek nije prevedena na engleski jezik, već čitavu publiku čine igrači iz Kine.

Tale of Immortal nije samo popularan reda radi već igrači uživaju u igri o čemu govori podatak da igra ima 15.000 recenzija i da je ok 86% njih pozitivno.

Ako možda znate kineski jezik ili jednostavno želite da vidite koji je novi fenomen na pomolu pratite ovaj link ka Steam prodavnici.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version