PC

Otkriven sav dodatni sadržaj koji Disco Elysium dobija sa The Final Cut verzijom

Posted on

Jedna od najboljih RPG igara današnjice, Disco Elysium, postaće još bolja sa The Final Cut edicijom i proširiće se na više platformi.

Disco Elysium: The Final Cut je najavljen na The Game Awards u decembru, kada su developeri iz studija ZA/UM objavili da će sadržaj biti značajno proširen i to sa dodatkom pune glasovne glume, za preko milion reči koliko postoji u igri.

Pored toga, narativni dizajner Džastin Kinan otkrio je da novi kvestovi očekuju igrače i biće vezani za političke filozofije koje postoje, a tu će biti i novih stvari za otkriti u okruženju. Sporedne misije su inicijalno bile planirane za originalnu verziju igre, ali nisu bile uključene jer se ne bi lepo složile sa pričom.

Novi predmeti će takođe biti uključeni u Final Cut ediciji, od kojih će neki menjati korisnički interfejs, ali nepoznato je na koji način. Deo tima koji se bavi umetnošću igre dodalo je još detalja u inače prijatno dizajnirani svet, a tu su i nove animacije, poboljšani portreti i efekti.

Nekoliko desetina glasovnih glumaca radi na najvećem delu posla u ovom projektu i nadamo se da će sve ispasti kako treba kada se Disco Elysium: The Final Cut pojavi za PC, PS4 i PS5 narednog meseca.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version