PC

Demon Slayer igra izlazi ove godine za većinu konzola

Posted on

Nakon veoma popularne mange i sjajno nacrtane anime, Demon Slayer definitivno dolazi i na PS5, Xbox Series X, Xbox One, PS4 i PC. Demon Slayer manga je prošle godine uspela da učini skoro nemoguće i skine One Piece sa trona najprodavanije mange koji je držao još od 2008. godine. Anima je na internacionalnom nivou takođe postala veliki hit, tako da ništa nije čudno što će i gejmeri moći da uživaju u ovoj priči u njihovom univerzumu. 

Na igri je radio CyberConnect 2, a izdavač će biti kompanija Aniplex koja je u Sonijevom vlasništvu. Puno ime igre biće Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – Hinokami Keppuutan a igra zvanično treba da izađe ove godine u Japanu. Otvoren je i tviter nalog na kome možete da pogledate skrinšotove iz igre i informacije za medije. Video igra bi trebala da ima i priču i multiplejer opciju a postoji i podrška za dva igrača  u oflajn ili onlajn multiplejeru. To verovatno znači da ćemo karaktere iz Demon Slayer-a moći da igramo u dva na dva mečevima. 

Za sada nije objavljen izgled gempleja ali ako pogledamo skrinšotove, vrlo liče na stil i grafiku koju smo videli u Naruto Ultimate Ninja Storm serijalu na kojem je studio prethodno radio. U nastavku pogledajte tizer koji je izašao prošle godine, koji zajedno sa skrinšotovima može da vam da neku predstavu kako će izgledati igra.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version