PC

I pored cene od 70$, NBA 2K21 se prodaje odlično

NBA 2K21 je bila prva igra koja je izašla sa povećanom cenom u odnosu na raniju “standardnu”, i košta 70$. Povećanje cene naišlo je na negodovanje fanova koji su morali da izdvoje 10 dolara više, i to za igru koja ne donosi preterano mnogo novina u odnosu na prošlogodišnje izdanje.

To sve izgleda nije omelo prodaju za NBA 2K21, pošto je direktor kompanije/izdavača Take-Two Štraus Zelnik otkrio da je od izlaska u septembru pa do kraja decembra prodato preko 8 miliona primeraka.

Prodaja važi za PC, PS4, Xbox One platforme za koje se pojavila u septembru, kao i za PS5 i Xbox Series X/S za koje je NBA 2K21 izašao prvog dana u novembru.

Jaka prodaja igre koja je prva dobila povišenu cenu može značiti da će još više developera prihvatiti politiku povećanja cene, pošto je trenutno dosta izdavača rezervisano, kao što je Ubisoft koji do sada drži istu cenu, ali će tek razmotriti poskupljenje svojih igara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top